معرفی تاپ ترین ها

معرفی تاپ ترین های هر حوزه

معرفی تاپ ترین ها

معرفی تاپ ترین های هر حوزه

در اینجا ما به معرفی بهترین و باکیفیت ترین موضوعات می پردازیم و سعی در معرفی تاپ ترین های هر حوزه داریم.

 

 

یکی از کارهایی که اخیرا در آرایشگاه ها و سالن های زیبایی علاقه مندان زیادی پیدا کرده و بسیار انجام می شود و همچنین جنبه زیبایی پیدا کرده کاشت ناخن می باشد.

کاشت ناخن یک روش از آرایش و تزیین ناخن می‌باشد که به چند روش مختلف میتوان انجام داد؛ برای این کار نوعی از مواد مخصوص کاشت را با چسب روی ناخن طبیعی فرد چسبانده می‌شود. به این صورت که ابتدا سطح رویی ناخن‌ها را به وسیله سوهان های مخصوص برقی می‌تراشند تا جایی که لایه خیلی نازکی از ناخن باقی بماند.

 

این کار به این دلیل است که زیر مواد مورد استفاده در کاشت ناخن برجسته نباشد تا طبیعی‌تر به نظر برسد و هر چه ناخن کاشته شده برجستگی کمتری داشته و به ناخن طبیعی شباهت بیشتری داشته باشد در اصطلاح خوب کاشته شده است. یک کاشت خوب علاوه بر، داشتن ظرافت و زیبایی باید دوام بالایی نیز داشته باشد.

 

 

 

انواع کاشت ناخن

همه علاقه مندان آموزش کاشت ناخن تا حدی با روش های رایج آن آشنایی دارند. کاشت ناخن به روش های متفاوتی انجام می شود که هر فرد با توجه به شرایط کار و مشغله خود باید نوع کاشت را انتخاب نماید. در ادامه به انواع کاشت ناخن اشاره می کنیم:

 

 


1. کاشت ناخن پودری یا اکرلیک

رایج ترین نوع کاشت، کاشت پودری می باشد که به علت دوام و استحکام زیاد طرفدار بیشتری دارد. ماندگاری این نوع کاشت نسبت به کاشت ژله‌ای بیشتر می‌باشد. بادوام، مستحکم، بدون شکستگی، بدون هواگرفتگی و ظریف می‌باشد و برخلاف کاشت ژله‌ای با آب و هوای خشک سازگاری داشته و هزینه کمتری دارد.

 

این کاشت برای افرادی که کارهایشان را باعجله انجام می دهند بسیار مناسب است. ناخن اکریلیک از لحاظ مقاوم بودن قوی هستند با این حال اگر بیش از حد فشار بر روی آنها اعمال شود می‌شکنند. استفاده روزانه از کرم و روغن‌های نرم کننده بر روی ناخن و اطراف آن باعث می‌شود ناخن‌های سالم و با لطافتی داشته باشید.

 

 

 2. کاشت ناخن ژله‌ای

کاشت ژله‌ای به نسبت کاشت پودری نازک‌تر، واقعی‌تر و ظریف‌تر است و در عین حال گرانتر از کاشت اکریلیک می‌باشد. این کاشت با آب و هوای مرطوب سازگاری بیشتری دارد و ماندگاری آن در هوای مرطوب بیشتر است و به طور معمول این نوع کاشت در هوای خشک ترک برمی‌دارد.

 

در این روش مواد ژل به صورت آماده قابل خریداری شده و آن را بعد از مواد ضدقارچ روی ناخن می‌گذارند و در دستگاه یووی قرار می‌دهند تا خشک شود.

این کاشت برای افرادی که ناخنی ظریف و براق می‌خواهند، از حساسیت یا ناراحتی تنفسی (آسم) رنج می‌برند و همچنین در مناطق مرطوب زندگی می کنند مناسب می باشد. برای ماندگاری بیشتر این کاشت نیاز به توانایی‌های یک ناخن کار حرفه‌ای و مواد مناسب و خشک نبودن آب و هوا می باشد.

 

 

 

 

3. کاشت ناخن قالبی

در این نوع از کاشت مواد را داخل قالب ناخن مصنوعی می‌گذارند تا شکل آن را به خود بگیرد. بعد ابتدا مواد ضد قارچ را روی ناخن می‌زنند و بعد قالب را روی ناخن فشار می‌دهند تا مواد روی ناخن خشک ‌شود بعد از چند دقیقه ناخن مصنوعی را برمی‌دارند.

 

در این نوع کاشت دیگر سوهان‌کشی نمی‌شود و از چسب ناخن هم استفاده نمی‌شود این نوع کاشت راحت‌ترین نوع کاشت و در عین حال بی‌کیفیت‌ترین است. در این نوع کاشت به دلیل اینکه عمل سوهان‌کشی انجام نمی‌شود بعد از مدت کوتاهی به‌اصطلاح ناخن هوا می‌گیرد و جمع شدن هوا زیر ناخن کاشت یکی از مهم‌ترین دلایل برای به وجود آمدن قارچ است. در این نوع کاشت باید مراقب بود تا ناخن‌ها کمترین تماس را با آب داشته باشند.

 

معمولا کاشت قالبی به افرادی که زمان کمتری برای رسیدگی به ناخن‌های‌شان دارند توصیه می‌شود. این نوع کاشت زمان کمتری نیاز دارد، به سوهان‌کشی نیاز ندارد و نظم بسیار خوبی بین کاشت انگشتان ایجاد می‌کند. به دلیل قالبی بودن این نوع کاشت باید تمام ناخن‌های دو دست یک شکل باشند در غیر این‌ صورت کاشت به شکل مرتبی انجام نخواهد شد.

 

به دلیل ضخیم بودن کاشت، کار از حالت طبیعی خود خارج می‌شود. این نوع کاشت را می ‌توان روی انگشت‌های استاندارد کار کرد. نکته مهم این است که احتمال هوا گرفتن این کاشت بیشتر است. دوام و ماندگاری کمتری دارد و در مقایسه با روش‌های دیگر مواد بیشتر مصرف می‌شود و از آنجا که در این نوع کاشت باید کمترین تماس را با آب داشت، خانه‌دارها از انتخاب این نوع کاشت پرهیز کنند.

 


مزایا و معایب کاشت ناخن

مزایای کاشت ناخن مصنوعی بر شخصی پوشیده نیست؛ کاشت ناخن برای افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند و قصد ترک این عادت بد را دارند بسیار مناسب است و همچنین علاوه بر زینت بخشیدن به ناخن هایی که دارای اختلالات پزشکی هستند ، سبب می شود تا این عضو بدن شکلی مطلوب و زیبا به خود بگیرد. تنوع بالای روش های آموزش کاشت ناخن سبب شده است تا همه علاقه مندان به آن ، با هر سلیقه و سطح درآمدی به خواسته خود برسد.

 

این گستردگی و تنوع (در قیمت و متدها) سبب شده است تا طیف وسیعی از بانوان جامعه تجربه کاشت ناخن مصنوعی را داشته باشند . در این میان ، عده ای با این پدیده ارتباط برقرار کرده و به کاشت و ترمیم دائمی آن می پردازند و عده ای نیز به دلایلی همچون حساسیت و مشکل در استفاده از ناخن های بلند از تکرار آن پرهیز کرده اند. نکته مشترک دو گروه فوق در آموزش کاشت ناخن ، نیاز به کندن ناخن های کاشته شده پیشین می باشد .

 

کاشت ناخن عملی مادام العمر نمی باشد ؛ به بیانی دیگر ، این عضو مصنوعی با رشد لایه های زیرین استحکام خود را از دست داده و به ترمیم نیاز پیدا می کند و نیت عده ای هم که از آن خسته شده و قصد برداشتن آن را دارند نیز مشخص است ، به همین دلیل یکی مهمترین مسئله در کاشت ناخن ، آموزش صحیح برداشتن آن می باشد . شاید عده ای روش برداشتن ناخن های مصنوعی را کندن آن بواسطه زور و اعمال نیرو بدانند ، اما یادمان باشد که این متد آرایشی ، با کمک مواد شیمیایی اعمال می شود ، لذا استفاده از روش ها و مواد غیر شیمیایی برای برداشتن آن ، توصیه نمی شود .

 

 

استفاده از ناخن‌های مصنوعی و کاشت ناخن، عوارضی همچون عفونت های معمولی و قارچی، درماتیت (اگزمای تماسی) تغییر شکل صفحه ناخن، شکنندگی و حتی از بین رفتن صفحه اصلی ناخن را به دنبال خواهد داشت.

 

همچنین، کاشت ناخن‌های مصنوعی باعث تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر (اُنیکولیز) می‌شود. استفاده طولانی مدت از ناخن‌های کاشته شده ی یک بار مصرف گرفته تا ناخن‌های کاشته شده برای استفاده طولانی مدت می‌تواند باعث واکنش‌های دردناک و شدید شامل عفونت پوست اطراف ناخن‌ها و شل شدن ناخن‌ها شود.

 

 

 

منبع : هومهر

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۱۲/۱۴
cosmetic sanitary

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی